Mina läromedel och sånghäften

klicka på bilden för att förstora

Engelskt bingo: Animals, My body (slutsålt), Home and furniture, Things, Clothes, Food and fruits (slutsålt), sex olika spel från Serholt förlag, numera Studentlitteratur. Kan användas för memory, bingospel, talträning och glosövningar. 

My body Spela bingo eller memory och lär samtidigt in vanliga engelska ord. Studentlitteratur Slutsåld

Make it four A-B från Serholt förlag/Studentlitteratur är kvartettspel för fyra eller fler deltagare.För träning av engelska ord och enkla samtalsövningar. Tydliga och trevliga bilder som barnen lätt förstår. Finns för beställning hos Stud.litteratur.

Läslänga 1-3 Serholt förlag/Studentlitteratur. Barnen är aktiva, plockar med korten, läser och lägger, gärna på en matta på golvet. För enkel lästräning på egen hand, parvis, eller i spec.undervisningen. 

Let´s sing and play, min bok på eget förlag, TonArt. Den innehåller tio små visor med noter och arbetsövningar med anknytning till visornas texter.  Melodierna är enkla och notbilden har ackordanalyser. En enkel CD medföljer för den som inte kan spela själv. Boken kostar 100 kr+porto. Slutsåld men jag kan ordna PDF-filer med alla sidor + musikfiler med enkla inspelningar. Hör av dig.

Let´s sing and play Slutsåld men jag kan ordna PDF-filer med alla sidor + musikfiler med enkla inspelningar. Hör av dig ! 

Mina fem sångböcker är utgivna av Gehrmans förlag. Här finns rörelsevisor, visor för jul, vinter, vår och sommarlovet, för vänskap, fred och tankar. Alla visor har ackordanalys. Texterna står dels under noterna, dels separat för att enklare kunna läsas av barnen. Finns på flera förlag, men Gehrmans har lägsta priset just nu! 

Sommarlov finns i boken "Hej på dej skolan!" Den sjungs i juni i massor av skolor runt om i Sverige. Med klapp, stamp och HEJ blir den medryckande och kul som allsång. Finns att se med rörelser på Youtube .  Gehrmans förlag.

Så här skriver Gehrmans förlag om mina visor.Vad andra tycker kan du läsa i min gästbok. Visorna finns nu i kommuner från Ystad i söder till Kiruna i norr. Som medlem i SKAP, STIM och KVAST (KVinnlig Anhopning av Svenska Tonsättare) kan jag numera inordna mig i tonsättarnas skara.

 

 

CD Jorden är vår!  Från mina tre första böcker har jag samlat 22 visor för ett läsår i skolan. Här finns rörelsevisor, visor för jul, vinter, vår och sommarlovet, för vänskap och tankar. SLUTSÅLD men jag bränner en CD på beställning om du hör av dig direkt till mig. 100 kr+porto   Filer finns att ladda ner från Spotify

 

 

 

Lär med gosedjur är utgiven av Beta Pedagog. Mina egna gosedjur är med på alla de bilder jag själv fotograferat till boken. Här kan du se några av tipsen jag delar med mig av. Boken är billig, 69 kr! Adress till förlaget Beta Pedagog 

Träna bokstäver, ljud, sorteringsövningar, drama och på många andra sätt. Jag har samlat alla tipsen i boken "Lär med gosedjur"  som ges ut av Beta Pedagog

Samla ordkort i en ask. Låt barnen försöka att läsa och lägga orden vid rätt gosedjur. Betapedagog säljer boken.

Lägg små enkla meningar. Boken har 30 olika övningar för samtal, jämförelser, rangordning, antal m.m. Beställ hos BetaPedagog. 

 

Boken om Alice Tegnér är illustrerad med färgbilder och fotografier. Boken säljs numera endast av mig, men gavs tidigare ut av Liber i serien Läsgåvan.  Ta kontakt med mig. Enkel text, trevliga bilder och autentiska foton berättar om Alice Tegnér. Extrapris: 60 kr + porto (fåtal ex kvar)

Fler visor av mig finns i vishäften utgivna av Wessmans förlag. Här finns några fredsvisor, visor om vänskap m.m. samt några enkla tvåstämmiga sånger. "Kom och låt oss sjunga för freden!" är en av visorna, liksom "Vi är framtiden!" Båda finns på Youtube och Spotify.

Det kommer en dag (se fliken t.v. - lyssna) en sång jag skrev till min älskade syster som rycktes bort alldeles för ung. Sången sjungs eller läses som dikt på många begravningar. Finns hos Wessmans Musikförlag för 4-st kör. I boken Andliga sånger, Notpoolen  finns sången med melodistämma och ackordanalyser. Du kan även höra den på Youtube och Spotify.

MiniPaus en liten bok med avkopplingsövningar och lekar, Serholt Läromedel. Barn behöver röra på sig ibland även under matte - eller svensklektionen. En kort, snabb rörelselek eller sånglek gör att man piggnar till och orkar jobba lite till! Slutsåld

Lek med kort. en bok med en mängd olika arbetsuppgifter, kort och spel för lästräning. Gavs ut av Liber förlag, men är nu slutsåld. Där fanns många spel, kort och övningar för lästräning. Slutsåld