Barnvisor Läromedel Blogg Birgitta Bäckström

 

DITT OCH DATT... 

...från min kateder och hårddisk, samlat under mina år som lågstadielärare.

Innehåll: Åtta stavningssagor för övning av ng-ljudet, j-ljudet etc, avkopplingsövningar i klassrummet, roliga historier för dramatisering, ng-ljudet med Nisse och Greta, gåtor om djur, träd, insekter, tema för fn-dagen, lätt engelska, tips för musiksamlingar och barnkör, boklistor med tips för sånger, musiklekar, musiktema, ramsor, pauspyssel, stavningsvisor, skiljeteckenverser, julpjäs, lucia-spel, funderingar kring musik i skolan, svenska i min spec.undervisning, lär med musik.

Jag har haft funderingar på att ge ut en bok med innehållet, men väljer nu istället att lägga in materialet här. Då kan du som är intresserad titta igenom och välja om det är något du tycker är bra och vill använda. 

DITT OCH DATT              

 

Klicka på länken nedan och ladda ner alla 100 sidor i boken. Det kan ta en liten stund. Välj sedan om du vill spara eller bara kopiera vissa sidor. Har du problem att ladda ner - hör av dig så kanske jag kan hjälpa till.

Anser du att du har nytta av materialet ser jag fram emot en gåva på 50 kr till mitt swishkonto, en liten ersättning för mitt jobb.

Mitt swishnummer: 0709307630.  Skriv DITT OCH DATT och ditt namn.

TACK på förhand!  

http://cms.dinstudio.se/cms/files/DITT_OCH_DATT.pdf